Inschrijven op Het Oogappeltje vanaf geboortejaar 2020

We verwelkomen u graag op 19 april 2022 om 8 u in onze leraarskamer op de eerste verdieping van het schoolgebouw aan de Dasstraat. Onze medewerkers zullen u in chronologische volgorde inschrijven. Rekent u er op dat dit enige tijd in beslag kan nemen, afhankelijk van het aantal aanwezigen. Indien u wenst mag u altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan sturen wij u al een inschrijvingsfiche door die u al gedeeltelijk kan invullen en afgedrukt kunt meebrengen de dag van de inschrijving. Dit bespaart wat tijd.

Alle kinderen vanaf geboortejaar 2020 kunnen ingeschreven worden , ook al starten ze pas in schooljaar 2023-2024 ( wat het geval is bij kinderen die later op het  jaar geboren zijn ).

Momenteel lopen de inschrijvingen van de kinderen die voorrang genieten , namelijk broers en zussen van kinderen die al op school zitten. Eind maart publiceren wij hier op de website hoeveel vrije plaatsen er nog zijn.

Welke documenten hebt u nodig om in te schrijven ?

Voor de inschrijving hebben we enkel een officieel document nodig van uw kind, dus een ISI+ kaart of een kids-id.