Nieuwe website

Beste bezoeker,

we hebben eindelijke een nieuwe website, momenteel zit u op de oude website.

Benieuwd naar onze nieuwe website ? Klik HIER !

Overzicht capaciteiten en vrije plaatsen

Voor de vrije inschrijvingen beginnen op 19 april, geven wij graag weer hoeveel vrije plaatsen er nog zijn.

Kleuterschool :

We hebben een maximumcapaciteit van 130 kleuters, met een maximumcapaciteit voor kleuters van het geboortejaar 2019 van 26.

Momenteel hebben we 21 vrije plaatsen in de kleuterschool ( behalve voor kinderen geboren in 2019 - helaas zitten we daar aan onze maximumcapaciteit dus kunnen voor dit geboortejaar geen inschrijvingen meer gebeuren )

 Lagere school :

In de lagere school hebben we een maximumcapaciteit van 234 kinderen, met een maximum van 26 kinderen per klas. Hieronder een lijstje met de vrije plaatsen per leerjaar :

1ste leerjaar : 0 vrije plaatsen ( geen inschrijvingen meer mogelijk !)

2de leerjaar : 9 vrije plaatsen ( 2 klassen )

3de leerjaar : 16 vrije plaatsen ( 2 klassen )

4de leerjaar : 18 vrije plaatsen ( 2 klassen )

5de leerjaar : 4 vrije plaatsen ( 1 klas )

6de leerjaar : 3 vrije plaatsen  ( 1 klas )

Inschrijven op Het Oogappeltje vanaf geboortejaar 2020

We verwelkomen u graag op 19 april 2022 om 8 u in onze leraarskamer op de eerste verdieping van het schoolgebouw aan de Dasstraat. Onze medewerkers zullen u in chronologische volgorde inschrijven. Rekent u er op dat dit enige tijd in beslag kan nemen, afhankelijk van het aantal aanwezigen. Indien u wenst mag u altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan sturen wij u al een inschrijvingsfiche door die u al gedeeltelijk kan invullen en afgedrukt kunt meebrengen de dag van de inschrijving. Dit bespaart wat tijd.

Alle kinderen vanaf geboortejaar 2020 kunnen ingeschreven worden , ook al starten ze pas in schooljaar 2023-2024 ( wat het geval is bij kinderen die later op het  jaar geboren zijn ).

Momenteel lopen de inschrijvingen van de kinderen die voorrang genieten , namelijk broers en zussen van kinderen die al op school zitten. Eind maart publiceren wij hier op de website hoeveel vrije plaatsen er nog zijn.

Welke documenten hebt u nodig om in te schrijven ?

Voor de inschrijving hebben we enkel een officieel document nodig van uw kind, dus een ISI+ kaart of een kids-id.

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

We hebben wat meer info geplaatst over het inschrijven voor volgend schooljaar. Geïnteresseerd ? Ga dan vlug een kijkje nemen bij 'Info' en dan 'Inschrijvingen'.